Резюме від 20 червня 2023 Файл

Кирило

Шеф-кухар

Вік:
30 років
Місто проживання:
Івано-Франківськ
Готовий працювати:
Івано-Франківськ, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Кирило Грінченко
Працюю в сфері ресторанно-готельного бізнесу 2012 року. В роботі цікавить досягнення
результату максимально ефективними інструментами. Маю досвіт у організації роботи кухні
для харчування від 100 до 2500 людей. Цікавить великі підприємства харчової промистовості
для реалізації продукції в великих обсягах.

Освіта і кваліфікації

Особисті дані
Кухар-технолог вер 2008 - лип 2012
Криворізький державний комерційно-економічний технікум, Кривий Ріг
Ім'я
Кирило Грінченко Спеціаліст вер 2012 - лип 2016
Адреса Донецький національний університет економіки і торгівлі, Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Закінчив університет за спеціальністю : Інженер-технолог ресторанного господарства. До
Номер телефону навчального курсу входило проектування закладів громадського харчування, виробничих
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
потужностей, прорахунок інвестицій у проекти, розробка технологічних карт страв,організація
Email роботи персоналу.
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народження Досвід роботи
04-12-1993
Місце народження
Кривий Ріг Кухар чер 2013 - лип 2015
Стать Ресторан "Непман", Кривий Ріг
Чоловіча
Кухар гарячого цеху
Сімейний стан
Одружений
Кухар вер 2014 - лип 2015
Водійські права Арена "Львів", Львів
категорія B
Кухар холодного і м'ясного цеху. Роботі з великим обсягом продукції, підготовка і видача
продукції для харчування до 2500 тисяч осіб.
Інтереси
Кухар жов 2015 - кві 2018
Подорожі, садівництво. Radison Blu Resort Bukovel, Буковель
Кухар гарячого цеху на кухні A la Carte з рестораном з посадкою до 300 осіб.
Кухар гарячого цеху на банкетній кухні з підготовкою і видачею шведської лінії і бенкетів до
400 осіб.

Chef de Partie бер 2018 - жов 2020
Novotel Warsawa Airport, Варшава
Робота в готелі найбільшої готельної компанії Accor Hotels. Посада chef de partie гарячого
процесу. Обслуговування шведської лінії, бенкетів і конференцій до 300 осіб, в тому числі
групи туристів з Ізраілю які харчувалися кошерною їжею.

Старший кухар холодного процесу вер 2020 - тра 2021
Radison Blu Resort Bukovel, Буковель
Організація роботи холодного цеху кухні a la Karte з рестораном з посадкою до 300 осіб.

Шеф-кухар чер 2021 - теп. час
Ribas Hotels Group, Буковель
Організація роботи кухні готелю Ribas Karpaty та Helios. Розробка меню і технологічних карт.
Набір персоналу на два готелю, розробка технологічних процесів, інвентарізація залишків
продукції на складах, оптимізація витрат і підняття ефективності роботи кухні.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Су-шеф
19000 грн, Київ

Шеф-кухар, керуючий рестораном
Івано-Франківськ, Житомир , ще 8 міст

Шеф-повар
Київ

Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Вінниця, Запоріжжя , ще 8 міст

Шеф-повар
59000 грн, Вінниця, Київ , ще 8 міст

Шеф-повар
Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: