Евгений
Шеф-кухар, 40 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 32 роки
- Місто:
- Львів
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/4350352
Досвід роботи
Шеф кухар
з 12.2019 по 04.2021
(1 рік 4 місяці)
Jobs Cafe, Запорожье (Готельно-ресторанний бізнес)
Су шеф
з 04.2018 по 03.2019
(11 місяців)
Маман, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Су шеф
з 01.2017 по 10.2017
(9 місяців)
ЗК Эколандия, одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)
контроль всех процесов кухни,заказ и контроль продуктов
Шеф кухар
з 12.2015 по 06.2016
(6 місяців)
Самогона ресторация Грыбова Хата, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
контроль всех процессов кухні створення нового меню, сезоні страви лето зима,авторскі позиції в меню
Сушеф
з 07.2015 по 11.2015
(4 місяці)
Люкс Карта ресторан Аргентина грилл, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Су шеф
з 05.2015 по 01.2016
(8 місяців)
Козырная карта, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
Пі
Алісун Норвегія
Середня, з 2017 по 2017 (менш ніж 1 рік)
Зплвт
запорожье
Середня спеціальна, з 2006 по 2009 (3 роки)
Додаткова освіта та сертифікати
Участник телевізійного шоу майстер шеф 5 финалист
2014 год
Знання і навички
Додаткова інформація
быПрофесійні навички
Вміння працювати в команді і бути частиною команди, бути лідером.
Знання та дотримання технологій, поводження з технологічними картами. 2016 року пройшов стажування в Іспанії в ресторані з мішлен. 2017 року взяв Премію Сіль.
Знання санітарних норм та правил,
контроль за термінами продуктів та умови їх збереження (товарне сусідство).
Контроль за приготуванням та видачею страв.
Робота по Чек-листам.
Особисті якості:
Високі організаторські здібності, вміння швидко приймати рішення, вимогливий до себе та оточуючих, Не п'ю. Бажання вчитися та розвинутися, не зупинятися на досягнутому. Стресостійкий. Поєднання гнучкості та принциповостіть лидером.
Прфусійні навички
Вміння працювати в команді і бути частиною команди, бути лідером.
Знання та дотримання технологій, поводження з технологічними картами. 2016 року пройшов стажування в Іспанії в ресторані з мішлен. 2017 року взяв Премію Сіль.
Знання санітарних норм та правил,
контроль за термінами продуктів та умови їх збереження (товарне сусідство).
Контроль за приготуванням та видачею страв.
Робота по Чек-листам.
Особисті якості:
Високі організаторські здібності, вміння швидко приймати рішення, вимогливий до себе та оточуючих, Не п'ю. Бажання вчитися та розвинутися, не зупинятися на досягнутому. Стресостійкий. Поєднання гнучкості та принциповості
Схожі кандидати
Бренд шеф-повар (замена меню)
Львів, Вінниця
,
ще 8 міст
Шеф-кухар, в сімʼю, керівник ресторану
60000 грн, Львів, Івано-Франківськ
,
ще 5 міст
Шеф-кухар
Львів, Івано-Франківськ
,
ще 3 міста
Шеф-повар
59000 грн, Львів, Вінниця
,
ще 8 міст
Шеф-кухар
Львів, Вінниця
,
ще 7 міст
Шеф-кухар
Львів