Резюме від 25 травня 2022 PRO

Тарас

Шеф-повар

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф кухар

з 07.2021 по 09.2021 (2 місяці)
містер Стаурус, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

робив проект містер фокс з Франкової кузній

Освіта

ЛУ Львовская политехника

Транспортные технологии, Львив
Вища, з 2005 по 2010 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Италия курсы авторской кухни

2013 12 месяцев

Додаткова інформація

Хемич Тарас Орестович

вул. Голубовича, буд.28/9 • м. Львів • тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Відкриваємо ресторан під ключ

Ресторан під ключ

Мета
Працевлаштування

Професійні навички
Планування робочого дня керівника.
Зустріч і супровід гостей
Координація роботи кухні
Досвід роботи з бенкетами, фуршетами, кухня на виїзд
Навики роботи, гарячий цех, управління персоналом, молекулярна кухня, європейська кухня, сучасна авторська кухня.
Комунікабельність

Особисті дані
Д.н. 22 лютого 1987 р.
Одружений
Маю сина трьох років
Досвід роботи
2009р. – теперішній час

м.Гданськ ресторація Груба риба 2009-2010 кухар гарячого цеху і мангалу.
м.Неаполь ресторан Козацька забава 2010-2012 кухар гарячого цеху, старший зміни.
м.Неаполь м’ясний ресторан 2012-2013 старший зміни.
м.Львів тц Роксолана “Патіфон” 2013-2015 су-шеф, приймав участь у відкритті закладу, Обновлював меню.
Львівська обл. відпочинковий комплекс “Європа” 2015-2016 розробляв, обновлював бенкетне і весільне меню, посада шеф/су-шеф, кухар гарячого цеху.
м.Львів готель” Нобіліс” 2016-2017 кухар гарячого цеху,су-шеф, розробляв авторське меню на день св. Валентина, кухар гарячого цеху.
Обслуговував футбольний клуб “Шахтар” 2017-по сьогодні
Шеф кухар

Львівська обл. р.Мрія 2017-по сьогоднішній день шеф-кухар розробляв меню:основне,банкетне,обновлював кухню,навчав персонал,розробляв новорічне меню, день св.Валентина.

Освіта
2004-2009 рр.

НУ Львівська політехніка
Спеціальність: Транспортні технології

Додаткова освіта:

2011-2012 рр.м.Неаполь Центр вивчення основ молекулярної кухні

Додаткові відомості
Англійська мова – розмовна
Польська мова- розмовна
ПК – досвідчений користувач (повний пакет програм MS Office, Lotus, WinFaxPro, HTML, навігація в Internet, довідково-інформаційні програми).
Знання сувід, молекулярна кухня, авторська кухня, європейська кухня, українська кухня, азіатська кухня.
Організація кухні- весіль, бенкетів, фуршетів, кухня на виїзд.
Готовий працювати за ЗП.від 1200 день залежить від фронту та обсягу роботи

Схожі кандидати

Шеф-кухар
43000 грн, Львів, Івано-Франківськ , ще 5 міст

Шеф-кухар, консультант
80000 грн, Львів, Івано-Франківськ , ще 8 міст

Шеф-кухар
Львів

Шеф-кухар
Львів

Шеф-кухар, консультант (проробка меню)
Львів, Івано-Франківськ , ще 8 міст

Шеф-кухар
Львів

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: