Іван
Шеф-бариста, менеджер з відкриття кав'ярень
- Зайнятість:
- Неповна зайнятість.
- Вік:
- 33 роки
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/4850631
Досвід роботи
Керуючий
з 12.2023 по нині
(5 місяців)
99 Coffee bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- відкриття кав'ярні
- планування робочої зони бару
- пошук і закупівля обладнання
- пошук підрядників та постачальників
- пошук і навчання персоналу
- ведення обліку в постері
Керуючий кав'ярнею
з 03.2023 по 02.2024
(11 місяців)
Pro.espresso, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Виконував функції керуючого і менеджера бару. Персонал, підрядники, постачальники, розробка нопоїв, тощо.
Власник
з 08.2022 по нині
(1 рік 9 місяців)
Universum coffee, Київ (Роздрібна торгівля)
Кав'ярня формату to go в Києві. Керую усіма процесами.
Співзасновник, бар-менеджер
з 07.2021 по нині
(2 роки 10 місяців)
Golden cup coffee, Слов'янськ (Роздрібна торгівля)
Відкриття кав'ярні третьої хвилі з залученням партнера-інвестора. Вихід на прибутковість з першого місяця, авторське меню напоїв і б/а коктейлів на основі кави та матчі.
Додатковий досвід у проектуванні ергономічного бару і простору. Переїзд у зв'язку з воєнними діями. Зараз контролюю роботу кав'ярні віддалено.
Шеф-бариста
з 04.2020 по 05.2021
(1 рік 1 місяць)
Urban cup coffee, Лубни (Кав'ярня-кондитерська)
Участь у відкритті кав'ярні третьої хвилі у місті Лубни, Полтавської області. Розробка меню, планування бару. Кавова класика, альтернатива (пуровер, аеропрес, фільтр), авторські лимонади і коктейлі.
В якості шеф-бариста працював безпосередньо за баром, прописував стандарти роботи, навчав працівників, слідкував за адекватною роботою обладнання.
Займався обсмажкою кавових зерен на професійному ростері, який знаходився безпосередньо у кав'ярні.
Бариста
з 03.2020 по 09.2020
(6 місяців)
Takava, Київ (Роздрібна торгівля)
Приготування кавової класики та альтернативних напоїв. Практика роботи в одній з найкращих кав'ярень України. Отримав величезний досвід і знання про каву.
Бармен, Бар-менеджер
з 03.2016 по 03.2020
(4 роки)
Отельно-ресторанный комплекс “Лубенская Слобода”, Лубны (Готельно-ресторанний бізнес)
Реализовал свое желание попробовать себя в роли бармена. Отработав первый летний сезон, получил предложение стать старшим барменом в комплексе. Управлял небольшой командой из 5 человек. Занимался закупками и поиском барной продукции и инвентаря. Вел переговоры с поставщиками. Ещё одним направлением работы было приготовление и введение в меню авторских наливок. Были успешные эксперименты с дистилляцией благородных напитков - джина и аналога бурбона. Также получил опыт открытия нового подразделения комплекса: планировка рабочего места бармена и составление барного меню.
Официант, Администратор
з 09.2014 по 02.2016
(1 рік 5 місяців)
Итальянский квартал, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Начинал работать официантом, впоследствии перешёл на должность администратора зала. Функционал официанта - стандартный. На должности администратора контролировал работу официантов ресторана. Следил за качеством выдаваемых в зал блюд и напитков.
Освіта
Украинский Государственный Университет Экономики и Финансов
Учет и аудит, бухгалтер, Донецк
Вища, з 2007 по 2012 (4 роки 9 місяців)
Приобрел навыки учета и анализа деятельности предприятий.
Додаткова освіта та сертифікати
Cstm coffee school курс latte art
2020, 3 дні
Знання і навички
Знання мов
- Англійська — середній
- Українська — вільно
Рекомендації
-
Остапенко Нина Владимировна
Директор, "Лубенская слобода" отельно-ресторанный комплекс
Контактні дані приховані -
Иванченко Владислав Игоревич
Власник, Urban cup coffee
Контактні дані приховані
Додаткова інформація
Привіт! Мене звуть Іван і я можу стати твоїм помічником в динамічному і захопливому світі кави. З радістю візьмусь за виконання задач будь-якої складності, від розробки сезонних новинок до проектування і відкриття кав'ярні. Розгляну як пропозиції з повною зайнятістю, так і віддалену/проектну роботу.
Трохи про себе: люблю те, що я роблю, кава для мене - це про взаємообмін позитивною енергією між людьми. Маю досвід надання послуг консалтингу. В даний момент керую двома кав'ярнями. Процес роботи в них максимально налагоджений, тому поєднання діяльністі не є проблемою.
То ж, якщо Вам потрібен націлений на результат керуючий/шеф-бариста в діючий заклад, або досвідчений партнер для створення нового амбіційного проекту - з радістю поспілкуюсь!
Інші резюме цього кандидата
20 000 грн
Одеса
Вища освіта · Повна зайнятість, неповна зайнятість
- Керуючий кав'ярнею, Pro.Espresso, 1 рік 3 місяці
Схожі кандидати
Шеф-бармен, бар-менеджер, керуючий баром
50000 грн, Київ
Бар-менеджер, керуючий баром, шеф-бармен
55000 грн, Київ
Управляющий доставкой ресторана, бара, торговой точкой, бар-менеджер
Київ
Бар-менеджер, керуючий баром, бармен
35000 грн, Київ
Бармен, бар-менеджер, управляющий (барный консалтинг)
Київ, Черкаси