Резюме від 13 жовтня 2019 PRO

Гудзоватий Петро Ігорович

Head Chef

Повна зайнятість, неповна зайнятість, дистанційна робота.

Вік:
28 років
Місто:
Львів
Готовий до переїзду в:
Інші країни, Київ, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Щоб відкрити контакти, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.


Досвід роботи

Head Sushi Chef

з 09.2016 по нині (3 роки 1 місяць)
Japanese Restaurant "Dom Sushi", Gdansk/Poland (Hospitality)

Sous Chef

з 12.2014 по 07.2016 (1 рік 7 місяців)
Restaurant "Mikado Cafe", Abu Dhabi/UAE (Hospitality)

•All about Japanese Cuisine.
•mostly working at the open kitchen
•during a year of the Mikado Cafe made efforts and achieved work and improve the food quality and speed of serving dishes
•participated in out visiting festivals in the city
•participated in the development of new dishes, improvement and implementation of the menu
•conducted trainings for the staff kitchen and hall
•thanks to the quality of work, open communication and professionalism achieved sales improvement courses

Sous Chef

з 05.2014 по 12.2014 (7 місяців)
Restorant-club “Split-Club”, Lviv (same)

control of all cooking processes, training chefs, recruitment, ordering and receiving primary production, quality control of all products restaurant cooking European, Ukrainian and Japanese dishes

Chef

з 12.2013 по 04.2014 (4 місяці)
hotel” Radisson Blu Resort Bukovel 5*, Bukovel (Hospitality)

all processes of a la carte

Chef

з 05.2013 по 10.2013 (5 місяців)
hotel”Europe”/Crimea, Partenit (Hospitality)

Baking on the buffet, cooking pizza, cooking Italian, Ukrainian and Tatar dishes cooking semis compliance with all standards of HACCP

Chef

з 07.2012 по 05.2013 (10 місяців)
Sushi bar "Asahi", Stry (Обслуговування)

cooking Japanese food (rolls, soups, salads), cooking pizza keeping all HACCP standards.


Освіта

БАТИ

Енергетика, Бережани
Вища, з 09.2008 по 05.2013 (4 роки 8 місяців)


Професійні та інші навички

Навички роботи з комп’ютером
Microsoft Office, Internet ,etc


Знання мов

  • Румунська — середній
  • Японська — початковий
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — вільно
  • Польська — вільно

Додаткова інформація

➢Possessing a high level of personal cleanliness and a comprehensive understanding of how to comply with all relevant food and safety standards.
➢Developing and motivating kitchen teams to do better.
➢Having considerable knowledge of healthy foods and nutritional matters.
➢Ensuring that food is always ready on time and to the required standards.
➢Knowledge of specialties recipes for complete meals, sauces, soups, pastries, meat, vegetables, salads, fish and poultry dishes.
➢Paying attention to detail, and able to work to a very high standard.
➢Able to not only operate but also thrive in a pressure-cooker, high-volume environment.


Зберегти у відгуки Уже у відгуках

Схожі резюме

Усі схожі резюме


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: