Резюме від 12 травня 2023 Файл

Vahe

Шеф-повар

Вік:
38 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Єсаян Ваге Едікович

Контакти: моб.тел [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»),
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Особисті дані: Дата народження: 25.04.1986
Місце проживання: м. Львів,
вул. Тракт Глинянський, 161в/15.
Мета: шеф-кухар

Досвід роботи:
05.2021 –до тепер готельно-ресторанний комплекс
«RAMADA»
(c. Зимна Вода, вул. Яворівська, 2а)
Посада: шеф-кухар
Обов’язки:
o запуск з «0» напряму кавказької кухні, страв у казані, у печі, мангалі та коптільні,

o розробка меню,

o приготування страв кавказької, європейської та української кухні,

o розробка технологічних карт,

o робота з постачальниками, закупівля продуктів,

o розподіл завдань та контроль за роботою персоналу,

o дотримання правил і стандартів закладу.

10.2020-04.2021 PUB HOUSE PARADISE
(Львів, вул. Липинського, 36)
Посада: шеф-повар
Обов’язки:

1
o створення концепції закладу з «0»,

o організаційні роботи у запуску в роботу ресторану,

o розробка технологічних карт,

o спілкування з гостями та приготування страв,

o контроль за роботою персоналу,

o складання графіків працівників,

o закупівля продуктів,

o прийом замовлень на бенкети,

o розробка меню,

o підбір та відбір персоналу.

03.2020-10.2020 ресторан «Анхор»
(Львів, вул. Земельна, 23)
Посада: шеф по м’ясу
Обов’язки:
o маринування м’яса

o приготування страв на мангалі,

o складання технологічних карт,

o дотримання правил і стандартів закладу.

2018 -2019 ресторан «Мацоні»
(Львів, вул. Пекарська, 28)
Посада: шеф-кухар
Обов’язки:
o приготування страв кавказької кухні,

o розробка технологічних карт,

o робота з постачальниками,

o контроль за роботою персоналу,

o складання графіків виходу працівників,

o дотримання правил і стандартів закладу.

2
2019 - 2023 Edem Resort Medical & SPA
(с. Стрілки, Львівська обл.)
Посада: обслуговування бенкетів VIP-клієнтів (по запрошенню)
Обов’язки:
o пошук постачальників продуктів для ексклюзивних страв,

o приготування страв бенкетного меню,

o приготування м’яса у присутності гостей,

o шоу-подача страв,

o спілкування з гостями,

o дотримання правил і стандартів закладу.

2013 -2018 ресторан «Багратіоні»
(Львів, вул. Чорновола, 59)
Посада: шеф по м’ясу
Обов’язки:
o маринування м’яса,

o приготування страв на мангалі,

o розробка технологічних карт,

o дотримання правил і стандартів закладу.

Професійні навики:
володіння навиками сервісного обслуговування клієнтів, вирішення конфліктних ситуацій,
робота з «важкими» клієнтами, координація роботи персоналу, контроль роботи
працівників, прийом замовлень на бенкети, підбір і відбір персоналу, його навчання та
атестація. Ефективна взаємодія з постачальниками.

Додаткові відомості:
 PC – користувач (Windows, MS Office, Internet, соціальні мережі);
 водій категорії В

3
Особисті якості: відповідальний, комунікабельний, вмію працювати в команді,
пунктуальний, цілеспрямований, чесний та порядний, з почуттям гумору.

4

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: